HOT NOU G6B-P-FD-NE-12VDC G6B-P-FD-NE 12VDC G6B-P DC12V 5A OMRON DIP6

HOT NOU G6B-P-FD-NE-12VDC G6B-P-FD-NE 12VDC G6B-P DC12V 5A OMRON DIP6

HOT NOU G6B-P-FD-NE-12VDC G6B-P-FD-NE 12VDC G6B-P DC12V 5A OMRON DIP6

165.21lei

Descriere produs

  • Teoria: Releu Electromagnetic
  • Numărul De Model: G6B-2014P-FD-NE-12VDC

Bine ati venit la Magazinul nostru

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați

Descriere

Mult de 1 Buc.

100% Nou, Nu A Folosit Niciodată.

Informații De Plată

·Se accepta serviciul Escrow numai.multumesc!!!

Cumpărătorii Internaționale Notă:

1. )Elementele sunt expediate din china.

Va vom trimite coletul prin China Post Air Mail sau HongKong Post Air Mail,

majoritatea țară vor sosit coletul la 10-25 de zile.

De asemenea,putem trimite produsele prin China express EMS sau China ,cea mai țară vor sosit coletul în 7-15 zile lucratoare.costul de transport va rugam sa ne contactati.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

Vă rugăm să ne contactați în termen de o lună în cazul în care elementul nu este de ajuns.

2) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător\\\'s de responsabilitate.

3).Toate ordinele de obicei, expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la plata primi eliminate.

4).Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Verticaldev.ro.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Verticaldev.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze la

5) vă Rugăm să verificați cu tara\\\'s birou vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

6) Ne va fi livrat la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât Verticaldev.ro adresa de livrare.Elementele pot fi combinate într-o singură factură, dar total taxa de transport va fi suma dintre fiecare element\\\'s de transport și taxa de manipulare.

Politica De Returnare

·Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb in 14 zile cu plin de bani rambursare (cu excepția de transport maritim), atât timp cât produsele sunt în forma originală.vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am\\\'ll restituire sau de schimb la tine . ·Returnat trebuie să fie în starea inițială.

·Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita!Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Verticaldev.ro.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos!Păstrați legătura și sperăm să te văd din nou în curând!

. '

Etichete: zuoya, gura, microsoft a comuta, pcb comutator glisant, micro comutator microsoft, dc36v, 400w dc, dc dual, releu omron, motor alimentare

Recenzii

Rating