Multifunctional Cu Ultrasunete Mosquito Repellent Electromagnetice De Conversie De Frecvență Electronic Mouse-Ul Repelent De Insecte Dispozitiv

Multifunctional Cu Ultrasunete Mosquito Repellent Electromagnetice De Conversie De Frecvență Electronic Mouse-Ul Repelent De Insecte Dispozitiv

Multifunctional Cu Ultrasunete Mosquito Repellent Electromagnetice De Conversie De Frecvență Electronic Mouse-Ul Repelent De Insecte Dispozitiv

71.48lei

Descriere produs

  • Setați Tipul: No
  • Pest Tip: Soareci
  • Eficace de acoperire: 80 de metri patrati
  • Tensiune Nominală: 100-240V
  • utilizarea de temperatura mediului ambiant: 0 ~ 40degree Celsius
  • Respingător Tip: Ultrasonic Pest Protecție Contra
  • Plug: Plug SUA, UE Plug
  • Ciuma tip: Gandaci, Soareci, Molii, Tantari
  • Frecvența De Ieșire: 50HZ-60HZ

Descriere produs

F eatures: 1.Pâine de tip multi-funcție cu ultrasunete, unde electromagnetice 2.țânțar respingător de insecte artefact 3.24 KHz~74KHz multi-bandă buclă infinită de scanare, 4.Poate conduce mouse-ul disk, faceți dublu de înaltă frecvență difuzoare, insecte 5.efect repelent este mai bine 6.Atingeți pictograma de comutare, atmosfera high-end este bun 7.Val de ultrasunete utilizate este: de conversie de frecvență, frecvența de conversie, de conversie de frecvență, insectele nu mai sunt ușor să se adapteze, iar efectul este mai ușor să alunece.

Caietul de sarcini: Ciuma tip: Gandaci, Soareci, Molii, Tantari Materail: ABS ignifug Tensiune Nominală: 90-250 v Plug: Plug SUA, UE Plug Eficace de acoperire: 80 mp Cu lumina de noapte Dublu de înaltă frecvență corn, un efect mai bun respingător țânțar

Pachete:

1* respingător țânțar Notă: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

1.Vom elemente trimise în termen de 2-5 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3.Mod de livrare am ales Verticaldev.ro Standard de transport maritim / China Post / EUB / Singapore Post / Linie Specială-YW.

Timpul este de aproximativ după cum urmează:

4.Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Va garantam ca toate produsele sunt de brand nou.

2. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

3. Dacă întrebarea dvs. este confirmată, putem trimite gratuit piese de schimb, dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorii trebuie să plătească o parte din bani.

4. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

5. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

1. Dacă aveți orice problemă cu privire la comandă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Dacă aveți o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați-ne 3 rating de 5 stele și partaja cu prietenii tăi.

Etichete: mosquito repellent bratara recenzii, detector cu ultrasunete, soareci respinge, anti mosquito, cel mai bun de vazut, joc mouse-ul, ultrason bat, electromagnetice, cu ultrasunete pest repeller, zbura electric țânțar swatter, domeniul mouse repeller

Recenzii

Rating