Original, Deblocat Pentru HUAWEI G7 UL20 Placa de baza, de lucru Logic Board Pentru HUAWEI G7 Placa de baza Cu Deplină Chips-uri

Original, Deblocat Pentru HUAWEI G7 UL20 Placa de baza, de lucru Logic Board Pentru HUAWEI G7 Placa de baza Cu Deplină Chips-uri

Original, Deblocat Pentru HUAWEI G7 UL20 Placa de baza, de lucru Logic Board Pentru HUAWEI G7 Placa de baza Cu Deplină Chips-uri

90.84lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: TDHHX
  • Calitate: 100% Deblocat
  • QC: Plin QC Testat
  • Tip: Interne
  • Starea: Demontați și Deblocat
  • Locul Original: Shenzhen Guangdong China(continentală)
  • Compatibil Marca: Huawei
  • Numărul De Model: Pentru HUAWEI G7 UL20
  • Gama De Frecvențe: Pentru HUAWEI G7 UL20
  • Produs Situație: În Stoc

Dragul meu prieten, vă Rugăm să acorde o atenție la sfaturi importante!

1. Placa de baza este 100% original și deblocat,poate fi potrivit pentru toate țările versiune,puteți plasa comanda cu asigurare de 100%.

2. Dacă doriți să plasați bluk comenzi,vă rugăm să ne contactați și să ceară citate,va vom oferi cele mai bune whoelsale prețurile.

3.Ar trebui mai bine să alegeți DHL/EMS express pentru transport,placa de baza poate fi trimis la tine cu siguranta si mai repede.

4. dacă nu știți cum să instalați bord,pls cere ajutor pentru a instala de profesionist, multumesc!

5.Dacă doriți cu adevărat să faceți upgrade la bord ,poți să-mi spui ce versiune ai nevoie,ne poate ajuta să faceți upgrade vrei unul.

Plata si Livrare:

1.Acceptăm plăți prin intermediul Verticaldev.ro ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise.

3.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4.100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine.

Transporturile:

1.În prezent nava în întreaga lume countried.Cu excepția APO/FPO folosind terță parte de încredere servicii de curierat.

2.Cât timp este nevoie pentru mine să primesc ordinele?

Timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori:metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți comanda în timp util.Mai jos sunt estimate intervale de timp.

3.Metoda de livrare

De mai jos ne sunt parteneri companii de logistică și timpul estimat de cadre.Timp de tranzit variază în funcție de unde vă aflați.

Metoda De Livrare

Estimare Timp

DHL

3~7 zile

FEDEX

3~7 zile

UP

3~7 zile

EMS

8~12 zile

Verticaldev.ro Standard De Transport Maritim

20~25 de zile

Verticaldev.ro Premium De Transport Maritim

10~25 de zile

Despre Garantie:

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă produsul primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

3.Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală

Vă rugăm să rețineți că aparatele de mai jos, elementele sunt, nu poate fi restituit:

1).Obiecte Folosite

2).Elemente fara eticheta sau ambalajul original

3).Elementele care nu sunt trimise de noi

Notă:Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa,vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să ne lăsați un rezultat pozitiv 5 stele Feedback-ul Pozitiv,vom fi foarte recunoscător pentru sprijinul dumneavoastră.

2.Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de contactul cu noi.sau trimite-ne prin e-mail .Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare după ce primiți e-mail.

3.SERIOUR CUMPĂRĂTOR NUMAI,vă Rugăm să licitați dacă sunteți de acord cu toate elementele.

Etichete: pentru huawei placa de baza, onoare placa de baza, huawei g7 mobil, consiliul pentru huawei, ddr5 placa de baza, mi placa de baza, huawei 7 placa de baza, placa de baza huawei, pentru huawei placa de baza, Z68

Recenzii

Rating