Tattu 10000mAh 4S 14.8 V 25C 148Wh Acumulator Lipo de Mare de Aeronave Model Experimental de Roboți și alte Dynamics

Tattu 10000mAh 4S 14.8 V 25C 148Wh Acumulator Lipo de Mare de Aeronave Model Experimental de Roboți și alte Dynamics

Tattu 10000mAh 4S 14.8 V 25C 148Wh Acumulator Lipo de Mare de Aeronave Model Experimental de Roboți și alte Dynamics

640.04lei

Descriere produs

 • Origine: NC(de Origine)
 • Material: Material Compozit
 • Parametrii tehnici: Valoarea 2
 • Nume De Brand: SoloGood
 • Numărul De Model: 10000mAh 4S 14.8 V 25C
 • Upgrade Componente/Accesorii: Baterie Cu Litiu
 • Pentru Un Tip De Vehicul: Avioane
 • Dimensiune: 177mm x 65mm x 38.8mm
 • Instrument De Consumabile: Baterie
 • Rata De Descărcare De Gestiune:
 • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
 • Greutate netă:
 • Patru-wheel-Drive Atribute: Baterie
 • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Baterie
 • Ampatament: Placa De Fund
 • RC Piese si Acc: Acumulatori LiPo
 • Tip conector:

RM3069767746235414

Brand: Tattu

Minim Capacitate: 10000mAh

Configurare: 4S1P / 14.8 V /4 celule

Rata de descărcare de gestiune: 25C

Max Izbucni Rata de descarcare: 50C

Greutate netă(±20g): 928g

Dimensiuni: 177 mm Lungime x Latime 65mm x 38.8 mm Înălțime

Balansierul Tip Conector: 4S Echilibru plug

Lungime cablu: 135mm / 65mm

Pachet: 1x 10000mAh 4S 14.8 V 25C baterie

Compania noastra este agent general de ACE în Guangdong, contact bine ati venit de la mare model întreprinderi, universități, întreprinderi .Pentru en-gros, prețul poate fi negociat.Am garante că fiecare baterie este NOU, PRODUS, N-DEPOZITARE pe TERMEN LUNG.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 1. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate , cum ar fi persoane de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații. 2. Va vom trimite bunurile în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de servicii de transport maritim ,cum ar fi accidente, întârzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu primește expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil pentru a obține satisfacția dumneavoastră!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care părțile au primit.În cazul în care elementul este în posesia dumneavoastră este mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și de restituire sau de înlocuire nu va fi acceptat.Și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe, transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru dezvoltarea afacerii, noi sincer apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 1 minut pentru tine ,extrem de importanta vitala pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!Bine ati venit la magazinul nostru.Suntem un vanzator cinstit pe Verticaldev.ro.Toate produsele noastre din China sunt de înaltă calitate.Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuroși că ne puteți contacta.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.În speranța de a stabili o cooperare pe termen lung cu tine.

Etichete: 10000mah 6s, baterie lipo, avion rc dynam, baterie lipo 1000ma, baterie lipo 10000mah, robot de jucărie, litiu lipo 10000mah, 34mm carburator, 100000mah putere banca, tattu fata

Recenzii

Rating