VOPSEA CRETĂ portocaliu CRETA CHALK PAINT MYA 200ML

VOPSEA CRETĂ portocaliu CRETA CHALK PAINT MYA 200ML

VOPSEA CRETĂ portocaliu CRETA CHALK PAINT MYA 200ML

28.74lei

Descriere produs

Pictura Creta Mya Vopsea Ușor de apă dissolubility permite utilizatorului pentru a finaliza detaliile cât de bine ar putea fi terminat Creta , Tonuri destul de fragil, Fiind potrivit pentru utilizarea in diferite tipuri de materiale ca și în Lemn , Carton , Ipsos Sau chiar Obiectivul L. Acest tip de pictura este destinat pentru restaurarea si decorarea, cu toate acestea iese în evidență efectul Vârstă de vintage Oferind un exclusiv de sosire.În cadrul acestui brand exclusiv atribute care disting ar putea fi, de asemenea, încadrată cu apă de curățare după utilizare sau de aplicare, precum și cu pensula, rola sau pistol.

Pictura Creta Mya Vopsea Ușor de apă dissolubility permite utilizatorului pentru a finaliza detaliile cât de bine ar putea fi terminat Creta , Tonuri destul de fragil, Fiind potrivit pentru utilizarea in diferite tipuri de materiale ca și în Lemn , Carton , Ipsos Sau chiar Obiectivul L. Acest tip de pictura este destinat pentru restaurarea si decorarea, cu toate acestea iese în evidență efectul Vârstă de epocă .

Etichete: art set pentru copil, maestru de biliard, cerneală rezistent la apa, caz acuarelă, creta vopsea pentru pictura, im fine, ulei spatula, cărbune kit, confetti pastel, celebrul bijuterii

Recenzii

Rating