500pcs 3.8 mm și 4,5 mm Gamebit Hex Instrument Bit Șurubelniță pentru FC/NES

500pcs 3.8 mm și 4,5 mm Gamebit Hex Instrument Bit Șurubelniță pentru FC/NES

500pcs 3.8 mm și 4,5 mm Gamebit Hex Instrument Bit Șurubelniță pentru FC/NES

1 342.02lei

Descriere produs

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nintendo Model: Nintendo Entertainment System
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Cu USB: Da
  • Numărul De Model: N267
  • Nume De Brand: GUDELAKE

500pcs 3.8 mm și 4,5 mm Gamebit Hex Instrument Bit Șurubelniță pentru FC/NES

500PCS *ȘURUBELNIȚĂ

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Vă recomandăm să utilizați Alipay . 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Cu excepția unor țări și APO sau FPO 2. După ce plata dvs. , va vom trimite produsele la 1 la 7 zile de lucru . 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Verticaldev.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților !Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Când primești produsele , dacă aveți orice întrebări și nemulțumit , vă rugăm să contactați cu noi .

Etichete: gamecube plug, sd2sp2, mario nintendo comutator, legend of zelda decor, nintendo șurubelniță, joc nintendo, dreamcast joc, minecraft nintendo comutator, gamebit, gamebit snes

Recenzii

Rating