Makita CL108Z CL108FDZ 12V Max CXT Aspirator Numai Corpul

Makita CL108Z CL108FDZ 12V Max CXT Aspirator Numai Corpul

Makita CL108Z CL108FDZ 12V Max CXT Aspirator Numai Corpul

293.18lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: Makita
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

important

acest CL108FDZ este fără acumulator și încărcător Caracteristici și Beneficii: Compacta si Putere Mare de Aspirare Capsula De Tip Atingeți butonul comutare Caietul de sarcini Capacitate: 600mL Max debit de aer: 1.2m3/min Utilizare continuă (minute) - 4.0 Ah: Hi: 20 Vârsta: 24 Lo: 50 Max sigilate de aspirație (coloană de apă): 4.4 kPa (445 mmH2O) Dimensiuni (LxWxH): 956x110x150 mm (37-5/8"x4-5/16"x5-7/8") Greutate neta (inclusiv Bateria): 1,2 kg (2,7 lbs.)

NOTIFICARE

Magazinul meu este agent de MAKITA instrument de putere.Produsele comercializate in magazinul nostru sunt marcate cu makita, care sunt toate produse originale.

Plata

1. Vom accepta PAYPAL, VISA,Master Card,TT și Western Union ca modalitate de plata; 2. Când te gândești produsul este scump, puteți apela pentru a cere o reducere.Voi face meu cel mai bun o reducere . 3. Dacă mă veți întreba de reducere trebuie, de a trimite comanda pentru mine în primul rând, nu "plateste acum", atunci când am primit comanda, va ajusta prețul , atunci va plăti .

transport

Când ai de ales orice Mesaj e-Mail, vom face propriile noastre decizii de a-l expedieze prin intermediul unuia de mai jos, transportul abordare.ePacket: bun pentru unele țări.În medie, timpul de livrare este de 152~ 30 de zile.China Post Air Mail: pentru cele mai multe țări din lume.Dar termenul de livrare mediu este de 15 ~ 60 de zile.Verticaldev.ro Standard de Transport maritim: bun pentru cele mai multe țări din lume.În medie, timpul de livrare este de 15 ~ 35 de zile Netherland Post: bun Europene counries, în medie, timpul de livrare este de 10 ~ 35 de zile.DHL DHL este rapid și va dura în jur de 3-7 zile pentru cele mai multe țări, dar poate cauza taxelor vamale.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.Dacă veți folosi,spune-mi înainte de a comanda

Reveni

Se accepta returnarea produselor doar dacă elementul nu a fost la fel descrisă în Descrierea Produsului, vă Rugăm să trimiteți produsul înapoi în 10 zile de la primire .

Contactati-ne

Ne străduim pentru servicii excelente clientilor .Ai safisfaction și 5-sart rating de feedback-ul este foarte important pentru noi .dacă aveți orice întrebări la comanda dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați pentru o rezoluție înainte de a pleca negativ feedbeck sau dispută deschisă.Vom fi mereu aici pentru tine.Vă rugăm să cred că toată tranzacția va avea un final fericit.

Etichete: acumulator makita pa14, accesoriu makita, kit makita 12v, makita instrument, 6270d încărcător, forma de vid, makita aspirator, wetrok aspirator filtru, pentru makita hr2450, makita 6271d battary

Recenzii

Rating