NTG5 S1 Apple CarPlay și Android Auto de activare instrument pentru MB

NTG5 S1 Apple CarPlay și Android Auto de activare instrument pentru MB

NTG5 S1 Apple CarPlay și Android Auto de activare instrument pentru MB

218.85lei

Descriere produs

 • Origine: NC(de Origine)
 • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize
 • Tensiune: 12V
 • Afară De Putere: 12V
 • Tip De Material: PVC
 • Nume De Brand: SHIHAIJUXIN
 • Numele Modelului: NTG5 S1 Apple CarPlay și Android Auto de activare instrument pentru MB ntg5s1
 • Articol Greutate: 0.1kg
 • Caracteristici Speciale: NTG5 S1 Apple CarPlay și Android Auto de activare instrument pentru MB
 • Interfață: Alte
 • Element Dimensiune: 1

ATENȚIE Acest obd este un refolosite produs, așa că nu este de sprijin la schimb !!!toate obd este testat 100% ok inainte de a trimite !!!!

Vă rugăm să verificați noastre de informații despre produs cu atenție înainte de a cumpăra !!!Toate auto listate pe atașament poate fi activat carplay funtion,dacă nu se poate activa,trebuie să actualizați software-ul la versiunea mai nouă versiune .Update mai nou software-ul trebuie să cu ultima versiune XENTRY cu Xentry Conectare 5 Online!Nevoie de cont on-line și cele mai noi software-ul DVD disc.

dacă Android auto non îmbrăcăminte, apăsați butonul stea lângă meniu cu role.în a doua linie, apăsați adăugați la cerere (+ icon).parcurgeți meniul până când găsi "android auto".faceți clic pe ea.acum suplimentare de meniu din meniul principal

opțiunea vă Rugăm să nu introduceți acest instrument OBD pentru neacceptat modele, sau trebuie să ia toate consecințele.Multe Mulțumiri.

NTG5S1 (A/B/CIA/GLA/GLE/CLS Serie) Plug & Play!Nevoie doar de a introduce la portul obd decât active 1 minut la locul de muncă!Utilizarea nelimitată!Modele compatibile(COMAND NTG5s1): a-Class W176 Data de fabricație 12.2015+ B-Class W246 Data de fabricație 12.2015+ CLA-Class W117 Data de fabricație 12.2015+ GLA-Class W156 Data de fabricație 12.2015+ GLE-Class W166 Data de fabricație 01.2016+ GLE Coupe W292 Data de fabricație 01.2016+ GLE-Class X166 Data de fabricație 01.2016+ CLS-Class W218 Data de fabricație 01.2016+ C/GLC/S Seria NTG5.0 și NTG5E nu suport! (Nevoie pentru a utiliza interfață video și iponoe cutie pentru a atinge.) (Dacă unitatea este versiunea veche, funcția nu va normale de lucru sau nu pot fi deschise, trebuie actualizați hedunit la cea mai recentă versiune online) Aviz Important 1. Trebuie să se asigure că opțiunea siri de pe iphone este de a păstra starea de deschidere. 2. Trebuie să utilizați originale de încărcare cablu de iphone . 3. Carplay este o aplicație de IOS de la Apple sistem, doar iphone-ul poate folosi Carplay app.(Ip5 sau Ip5 de mai sus sunt suport) 4 .Android Auto este o aplicație a sistemului Android, Android poate utiliza telefonul Android Auto app.(Dar nu toate telefoanele Android suport Android Auto Instrucțiuni 1.Rândul său, la ACC( nu porniți motorul) 2. Conectați acest instrument OBD a masinii OBD diagnostica soclu. (poziție: Sub volan apropierea stâlpului) 3. Masina ta e ecran se va afișa DIAG și de așteptare pentru repornire. 4. Masina ta e unitatea va reporni și va intra în meniu după 10 secunde. 5. Deconectați OBD instrumentul și se conectează telefonul dvs., urmați instrucțiunile pentru a confirma!Funcția activată și perfectă de funcționare!

Etichete: carplay ntg5, carplay, Waze, carplay wireless, android auto carplay dongle, universal wireless carplay adaptor, ntg5s1 ntg5 s1 carplay, ntg5, carplay dongl, joyeauto

Recenzii

Rating