LOEN 1 buc Parasolar Auto Perdele pentru Auto Geam Lateral Parbriz Negru Bej Gri pentru a Proteja Proteja Privat

LOEN 1 buc Parasolar Auto Perdele pentru Auto Geam Lateral Parbriz Negru Bej Gri pentru a Proteja Proteja Privat

LOEN 1 buc Parasolar Auto Perdele pentru Auto Geam Lateral Parbriz Negru Bej Gri pentru a Proteja Proteja Privat

57.11lei

Descriere produs

  • Funcția: pentru a Proteja Privat și de a Proteja de UV
  • Numărul De Model: TY320007
  • Nume De Brand: Loen
  • Dimensiune: 60cm*46cm*1.3cm
  • PENTRU masina: Parasolar pentru/Van SUV
  • Tip De Element: Flexibil Masina De Parbriz/Geam Culisant
  • Material: Prietenoase cu mediul Pânză
  • Plasarea: Auto două Laterale Parbriz / lunetă Cortina

RM12579581259353360

LOEN 1 buc Parasolar Auto Perdele pentru Auto Geam Lateral Parbriz Negru Bej Gri pentru a Proteja Proteja Privat Tip de Element:Flexibil Masina de Parbriz/Geam Culisant Dimensiuni: 60cm*46 cm*1.3 cm Material: Mediu-prietenos Pânză Instrucțiuni de utilizare: Metoda 1: ține Direct parasolar cu clip, astfel încât fereastra mașinii nu va fi afectat atunci când deschideți fereastra.Metoda 2: Direct stick umbrelă de soare la fereastră.Parasolarul poate fi mutat împreună cu parbrizul mașinii și s-a mutat în stânga și dreapta.

Pachetul Inclus: 1 X Masina Parasolar

Instrucțiuni de utilizare: Metoda 1: ține Direct parasolar cu clip, astfel încât fereastra mașinii nu va fi afectat atunci când deschideți fereastra.

Cortina poate fi slide stânga și dreapta.Metoda 2: Direct stick umbrelă de soare la fereastră.Parasolarul poate fi mutat împreună cu parbrizul mașinii și s-a mutat în stânga și dreapta.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când protecția în timp este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Despre Taxe Vamale

Taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată, sau se va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie pentru a prelua elementele cu număr de urmărire și ID-ul personal.

Guangzhou Vista Accesorii Auto Limitat vând bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare ( mărimea informații vor fi afișate sub fiecare produs ).

Retur si Schimb de instruire

Atenție: nu putem accepta la schimb sau anularea, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Imagine din margele defecte.

Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre porducts, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Etichete: umbra soarelui, lcd lg loen, masina sunshad, parbriz sârmă, role perdele masina, moare perdele, masina benzi de acoperire, auto cortina, perdele draperii, bess

Recenzii

Rating