Universal 100 Buc Mașină de Fixare din Nylon Rivet Clipuri de Tip Push Fixare Diblu Fixare Capitonaj 6mm Dimensiune Gaură Auto organe de asamblare Auto Styling

Universal 100 Buc Mașină de Fixare din Nylon Rivet Clipuri de Tip Push Fixare Diblu Fixare Capitonaj 6mm Dimensiune Gaură Auto organe de asamblare Auto Styling

Universal 100 Buc Mașină de Fixare din Nylon Rivet Clipuri de Tip Push Fixare Diblu Fixare Capitonaj 6mm Dimensiune Gaură Auto organe de asamblare Auto Styling

18.25lei

Descriere produs

  • Lățime Produs: 12.5cm
  • Înălțime Element: 2cm
  • Tip De Element: Fixare & Clip
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Numele Modelului: Nailon Fixare Rivet Clipuri
  • Articol Greutate: 64g
  • Element De Lungime: 13cm
  • Tip De Material: materiale plastice

Caracteristici:

Fixare rivet clipuri sunt rezistente la uzura si anti-coroziune, nu se va rupe cu ușurință sau crack în timpul utilizării.

Utilizate pe scară largă pentru exploatație pe radiator jug, aripa, bara de protecție, de protecție contra stropilor, fixare, mucosule, grila etc.

Aceste cleme de plastic se potrivesc cu cele mai multe piese auto cu 6mm/0.24" gaura, si se poate repara piesele tale foarte bine.

Clemele de fixare sunt realizate din plastic de înaltă calitate, ele sunt de aceeași calitate cu cele originale.

Există 100BUC fixare rivet clipuri fender & scut bara de fixare sunt incluse în pachet.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: Plastic

Aplicație: Universal

Pachetul Dimensiune: 13*12.5*2cm / 5.12*4.92*0.79 în.

Pachetul Greutate: 64g / 2.26 oz

Lista De Pachete:

100 * Fixare Rivet Clipuri

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Verticaldev.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Verticaldev.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: clipuri repararea 9mm, repararea clipuri, clemele de fixare din pvc, clip de fixare, clip de fixare yamaha, m3 nailon spacer, m3 nailon, pcb impas, m3 nailon șurub, m3 spacer

Recenzii

Rating