Portabil 9.8 ft Coarda Copii Adulți fără Fir Sarind Coarda Ropeless Coarda pentru Formare de Fitness Slabire Instrumente

Portabil 9.8 ft Coarda Copii Adulți fără Fir Sarind Coarda Ropeless Coarda pentru Formare de Fitness Slabire Instrumente

Portabil 9.8 ft Coarda Copii Adulți fără Fir Sarind Coarda Ropeless Coarda pentru Formare de Fitness Slabire Instrumente

48.15lei

Descriere produs

  • Numărul De Model: 9.8 ft Coarda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Departamentului: BĂRBAȚI

Coarda vă permite să schimbați modul de între Sari Coarda modul fără Fir modul Sari cu ușurință.Sărind peste coarda este un exercitiu care îmbunătățește sănătatea cardiovasculară și respirație eficiență, și este ușor pentru tine pentru a obține amuzant tehnici de master coarda sărituri și sărind peste coarda, de asemenea, frumos pentru a juca cu prietenii și familiile.

Caracteristici:

Vă permite să schimbați modul de între Sari Coarda si fara a Sari.

Built-in buna rulmenti,eficient evita răsucirea sau forma de pana.

Din silicon confortabil mânere pentru aderență bună.

9.8 ft lungime de frânghie,ușor să se adapteze.

Potrivit pentru tineri,bătrâni,adulți și copii, fără limită de vârstă.

Caietul de sarcini:

Culoare: Roz, Albastru / Negru (opțional)

Material: Otel si PVC & EVA Spuma si Silicon

Coarda de lungime: 3.0 m / 9.8 ft (nu includ mâner)

Coarda diametru: 4.8 mm

Mâner lungime: 12.5 cm / 4,9 in

Greutate pachet: Aprox. 158 g / 6.0 oz

Lista De Pachete:

1* Sari Coarda

2* Ropeless Mingea cu Funie Scurtă

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Verticaldev.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Verticaldev.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Observație: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau expediate taxe.aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Pls verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

Etichete: wireless sarind coarda, cablul, ubongo, sări coarda, coarda de alpinism de formare, boxul profesionist sari coarda, oțel sari coarda, sari coarda mat, sari coarda wireless, coarda de sărituri copii

Recenzii

Rating